Design ydelser

Som designpartner kan jeg hjælpe til at skabe klarhed over jeres virkemidler

Visuel identitet er et stratetisk godt værktøj til at skabe klarhed i kommunikationen. En veldefineret visuel struktur og gode designværktøjer kan fungere som en solid ramme at kommunikere dine budskaber i.

Hvad er din opgave?

Ikke to designopgaver er ens. Det er derfor en fordel at starte med at mødes og konkretisere opgaven

 • Et nyt designprogram
 • opdatering af et eksisterende design
 • enkeltstående grafisk opgave

Hvadenten du har brug for at få løst en enkeltstående designopgave eller der skal skabes et helt nyt designprogram, udvikles designet i tæt dialog med dig – fra den første idéskitse til det færdige designprodukt eller designprogram.

Jeg lægger vægt på at have god dialog og en tydelig målsætning. Opgavens omfang afstemmes med dig, ligesom økonomi og tidsplan aftales inden opgavens begyndelse.

Design ydelser:

Har du brug for en designpartner?

Jeg fungerer som fast sparringspartner og designer for faste kunder. Har du overvejelser om at finde en fast samarbejdspartner?. Jeg møder dig gerne til en uforpligtende dialog om dine behov.

… eller

Et nyt designprogram eller en opdatering af et eksisterende logo eller designprogram

Jeg udvikler logoer og identitetsprogrammer fra bunden af, men jeg opdaterer og forbedrer også gerne et eksisterende brand. Det kan være en opdatering eller en finpudsning af et logo, en videreudvikling af fx infografik eller andre identitetselementer.

I udviklingen af en nyt designprogram, danner en tilrettelagt designproces, grundlag for at finde frem til den rigtige visuelle identitet for din virksomhed eller organisation …

Se evt. mere om designprocessen ved udviklingen af en ny visuel identitet

Men jeg løser også gerne enkeltstående opgaver

Jeg designer kommunikationsopgaver som fx plakater, webdesign, info,- og illustrationsgrafik, bannerreklamer, brochure,- og bladlayout og meget mere.

Hvad kan jeg hjælpe dig med:

Ring på 40 92 29 74 eller skriv evt. lidt om din opgave på stine@lindborgdesign.dk

Design ydelser:

Et nyt designprogram

Et velgennemtænkt logo og en stærk visuel identitet skaber en stærk sammenhængskraft i din virksomhed og gør det nemmere at kommunikere til dine kunder i det daglige. Jeg udvikler designprogrammer i forskelligt omfang, alt afhængig af behov. Fra logodesignet, med ganske enkle retningslinjer for farvekode og fx brug af typografi – til de mere omfattende programmer hvor der er retningslinjer for al visuel kommunikation. En designproces danner grundlaget for at finde frem til den rigtige visuelle identitet for din virksomhed. En designproces kan ofte være med til at afklare et og andet i forhold til vaner og gøremål, fordi den visuelle identitet fungerer som ‘værktøjskasse’ i den daglige kommunikation.

Se mere om designprocessen ved udviklingen af en ny visuel identitet

Logodesign

Et logo er et firma’s måske vigtigste kendetegn og varemærke. Det er den enkleste måde at blive set og genkendt på. Jeg designer logoet med afsæt i din specifikke grundidé og problemformulering. Jeg arbejder med flere idéskitser, før den endelige logoretning besluttes og rentegnes, på den måde er du med ind over hele vejen. Jeg leverer en logo-brandpakke indeholder logofiler til digital, print og tryk, samt en kort logoguide med farveskala og evt. anvendelse af typografi.

 • Logo
 • Typografier
 • Farveskala

Webdesign

Jeg designer hjemmesider både i større og mindre skala. Jeg layouter og opsætter designet på hjemmesiden i WordPress. I større sammenhænge samarbejder jeg med programmører og færdiggør designet så det er klar til implementering. Hjemmesidens udtryk og struktur designes i tilrettelagte faser der besluttes og påbegyndes efter aftale.

 • Overordnet design af hjemmesiden, look and feel
 • Enten: Implementering og opsætning af designet på en forprogrammeret designskabelon
 • Eller: Overlevering af de overordnede designpricipper til programmering af hele sider og/eller delelementer

Branding

Hvadenten det er digital eller analog markedsføring kan de rigtige overvejelser få helheden til at spille sammen, så der skabes en rød tråd. Med de utallige måder at nå ud til målgruppen, er det mere vigtigt end nogensinde at materialet kommunikerer sammenhængende. Jeg skaber sammenhæng i den visuelle kommunikation, fra digital annoncering til trykte produkter.

Illustrationsgrafik

Illustrationsgrafik eller infografik kan skabe en ekstra dimension i den visuelle kommunikation. Her er der mulighed for at forenkle og understøtte budskabet på mange forskellige måder og skabe grafiske og illustrative løsninger, der kommunikerer på en uhøjtidelig, seriøs, enkel eller teknisk måde. Jeg udvikler illustrationer og infografikker – fra den helt enkle idé til mere komplicerede sammenhænge.

Se flere eksempler Information og illustrationsgrafik

Skabelondesign i Officepakken

Er officepakken en del af din dagligdag, giver det god mening få udviklet designskabeloner til Officepakken som en del af designprogrammet. Det kan gøres med få enkle skabeloner, som fx en brev og Powerpointskabelon,- for og undersider. Eller det kan gøres mere omfattende med forprogrammerede skabeloner til grafer mm. Jeg designer og opsætter i mindre skala og samarbejder med specialiserede programmører på større designopsætninger.

 • Emailsignatur
 • Rapport -skabelon
 • Brevlinje-skabelon
 • Powerpoint-skabelon
© Copyright - Stine Lindborg Design

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere