Din designopgave

Det er en fordel at starte med at mødes og konkretisere din opgave. For ikke to opgaver er ens og en opgavebeskrivelse vil tage udgangspunkt i dine særlige behov.

  • ny visuel identitet
  • opdatering af et eksisterende design
  • enkeltstående grafisk opgave

Jeg lægger vægt på at have god dialog og en tydelig målsætning. Opgavens omfang afstemmes med dig, ligesom økonomi og tidsplan aftales inden vi begynder.

Jeg udvikler visuelle identiteter fra bunden af, men jeg opdaterer og forbedrer ligeså gerne et eksisterende brand. Det kan være en opdatering eller en finpudsning af et logo, en videreudvikling af fx infografik eller andre identitetselementer. For faste kunder designer og producerer jeg grafisk design og kommunikationsopgaver som fx plakater, webdesign, info,- og illustrationsgrafik, bannerreklamer, brochure,- og bladlayout og meget mere.

Brug visuel identitet som et strategisk værktøj.

I udviklingen af en ny visuelt identitet, danner en tilrettelagt designproces, grundlag for at finde frem til den rigtige visuelle identitet for din virksomhed eller organisation.

Se mere om designprocessen ved udviklingen af en ny visuel identitet

Samarbejde ved større opgaver

Jeg har et netværk, som jeg samarbejder med og benytter mig af, når det gælder løsninger af større designopgaver. Afhængig af hvilken form og størrelse opgaven har finder vi sammen frem til det bedste resultat.

Hvad kan jeg hjælpe dig med:

Ring på 40 92 29 74 eller skriv på se@stinelindborg  …

Seneste analyse om værdien af design

McKinseys rapport om værdien af design

Visuel identitet
beauvais foods

Se case for Beauvais foods